Ποια είναι τα 5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων; Τα Ζώδια της Αγάπης

Ζώδια και Αγάπη - Τα πιο καλοπροαίρετα ζώδια που αγαπούν χωρίς περιορισμούς

0
ta-zodia-ths-agaphw-poia-zodia-agapoun-perissotero-ta-pio-kala-zwdia-2018

Τα 5 ζώδια που μπορούν να αγαπήσουν άνευ όρων – Καλοσυνάτα Ζώδια

Η αγάπη είναι ζάλη, όπως λέει και το γνωστό άσμα. Εάν θέλετε να σας αγαπούν χωρίς περιορισμούς, ίσως θα πρέπει να πάρετε έναν σκύλο. Τουλάχιστον αυτό λένε συνήθως οι περισσότεροι, ισχυριζόμενοι πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να αγαπήσουν άνευ όρων.

Από τη φύση μας οι άνθρωποι είμαστε ασταθείς, εγωιστές, και σε μια εποχή που η επόμενη σχέση μας απέχει μόλις ελάχιστα βήματα, η αγάπη μοιάζει σχεδόν να έχει ξεπεραστεί. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την ουσιαστική, αληθινή και την πραγματική αγάπη.

Μάλιστα, η αστρολογία,τα ωροσκόπια και τα ζώδια μπορούν να σας πουν ότι υπάρχουν ακόμη εκείνοι που αγαπούν με όλο τους το είναι.

Ποια είναι όμως αυτά τα πέντε ζώδια που μπορούν να αγαπήσουν άνευ όρων;

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι ζουν και πεθαίνουν για το ρομαντισμό. Αγαπούν να αγαπούν, λατρεύουν να τους αγαπούν και η αγάπη είναι αυτή που τους κάνει να σηκώνονται κάθε μέρα από το κρεβάτι. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται αντιφατικό το γεγονός πως ένας μεγάλος, ρωμαλέος και συχνά κτητικός ταύρος μπορεί να αγαπήσει άνευ όρων, αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Και ένα χαρακτηριστικό τους που τούς βοηθά σε αυτό: Το πείσμα τους.

Είναι αυτό το πείσμα, η απροθυμία του να παραιτηθεί που κάνει τον Ταύρο να αγαπάει βαθιά και άνευ όρων.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Επειδή ο Καρκίνος είναι οικείος για την ευαίσθητη φύση του, όταν πρόκειται για την αγάπη, μπορεί να φανεί πως πιέζει υπερβολικά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ο Καρκίνος, επειδή είναι ένας απελπισμένος ρομαντικός, αγαπάει με όλο του το είναι και άνευ όρων.

Σε αντίθεση με τον Ταύρο, ο Καρκίνος δε θέλει να φανείς σαν κουτός και σε περίπτωση χωρισμού θα είναι ο πρώτος που θα φύγει. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να σας αγαπήσουν άνευ όρων.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Γιατί ο Τοξότης αγαπά τόσο πολύ; Επειδή είναι και αισιόδοξος όσο και παράτολμος. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά σημαντικά για να μπορέσει κάποιος να αγαπήσει κάποιον άλλον, άνευ όρων.

Όταν κάτι πάει στραβά, ειδικά με τον σύντροφό του, ο Τοξότης κοιτάζει την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Στη συνέχεια, αν φανεί ότι η αγάπη τους είναι σε κίνδυνο, ο Τοξότης θα κάνει μία τολμηρή κίνηση προκειμένου να την διατηρήσει άθικτη. Ο Τοξότης δεν αγαπάει μόνο άνευ όρων, αλλά εργάζεται για να διατηρήσει την αγάπη που ξέρει ότι είναι πραγματική και αληθινή.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Για τoυς Ιχθύες η αγάπη δεν είναι μόνο ρομαντική, αλλά και πλατωνική. Οι Ιχθύες είναι τόσο γεμάτοι από αγάπη, συμπάθεια και φροντίδα για όλα τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή τους, που κρατούν ελάχιστα για τον εαυτό τους.

Το να σας αγαπά ένας Ιχθύς είναι πράγματι κάτι θαυμάσιο. Δεν πρόκειται να φύγουν από το πλευρό σας ποτέ, ακόμη και στις περιπτώσεις που κανονικά θα έπρεπε να φύγουν τρέχοντας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτό που κρατά έναν Παρθένο κολλημένο σε μια αγάπη άνευ όρων είναι ότι δεν ξέουν πώς να φύγουν. Η αγάπη του Παρθένου είναι παγιδευμένη επειδή είναι τόσο συνεπαρμένοι που δεν είναι σίγουροι πως να διαχειριστούν όλη αυτή την αγάπη που νιώθουν.

Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο σπουδαίο για τους ίδιους τους Παρθένους, όσο είναι γι’ αυτούς που αγαπιούνται από έναν Παρθένο.