Συντριβή 4-0 για τον ΠΑΟΚ από την Τσέλσι στο Λονδίνο, αλλά ελπίζει ακόμα σε πρόκριση

0
2018 616
2018 616

Συντριπτική ήττα με 4-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ«, για την 5η αγωνιστική του Europa League. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ζιρού (27′, 37′) Χόντσον- Οντόϊ (60′) και Μοράτα (78′). Ο «Δικέφαλος» έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «32» λόγω της ήττας της Βίντι από την ΜΠΑΤΕ στο Μπορίσοφ με 2-0.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική και η Τσέλσι να νίκησει στην Ουγγαρία την Βίντι, οπότε στην τριπλή ισοβαθμία με Βίντι και ΜΠΑΤΕ ο ΠΑΟΚ θα υπερτερεί και θα πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν επέτρεπε και πολλές ελπίδες στην ομάδα του ΠΑΟΚ για κάτι καλύτερο, ωστόσο η απόδοση των παικτών του Λουτσέσκου κινήθηκε σε κάτω του μετρίου επίπεδα, ενώ αγωνιζόταν σε όλο σχεδόν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς η ελληνική ομάδα έμεινε από το 7′ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατσερίντι.
Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε στην ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων που ανεβοκατέβαζαν τον ρυθμό του αγώνα, όποτε ήθελαν. Η «είδηση» στον αγώνα είναι η επιστροφή στην ενδεκάδα του Ουάρντα, που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Πρίγιοβιτς που δεν μπόρεσε να απειλήσει τα καρέ της Τσέλσι.

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Τζαπακόστα (63′ Άμπαντου), Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Φάμπρεγας, Μπάρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ, Πέδρο (66′ Ουίλιαν), Ζιρού (75′ Μοράτα), Χάντσον Οντόι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχάλακης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (79′ Πέλκας), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Σάχοβ, Ελ Καντουρί (76′ Βαρέλα), Πρίγιοβιτς (46′ Ουάρντα).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

sports.ert.gr.