Συμβαίνει τώρα. Σε Σοκ η Καρύδα. Τα Παιδιά και η Απόφαση μέσα στον Πόνο της!

0
Συμβαίνει τώρα. Σε Σοκ η Καρύδα. Τα Παιδιά και η Απόφαση μέσα στον Πόνο της!
τώρα σε σοκ η καρύδα τα παιδ 2018

H Καρύδα και η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Σε Σοκ η Καρύδα. Τα Παιδιά και η Απόφαση μέσα στον Πόνο της!

Συμβαίνει τώρα. Σε Σοκ η Καρύδα. Τα Παιδιά και η Απόφαση μέσα στον Πόνο της!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες αργά το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία, η πληροφορία ότι ο Γιάννης Μακρής είναι νεκρός, μετά από τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε με την ταχύτητα φωτός, ενώ την ίδια ώρα η σύζυγος του Βικτώρια Καρύδα, η οποία το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στο «My Style Rocks», έκανε πασαρέλα σε επίδειξη μόδας.

Στον χώρο του fashion show έσπευσαν οικεία της πρόσωπα, ώστε να την παραλάβουν και να την ενημερώσουν για την δυσάρεστη εξέλιξη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, από την ώρα που ενημερώθηκε ότι ο σύζυγος της δολοφονήθηκε βρίσκεται σε σοκ.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη που δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αστυνομικές Αρχές για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Για όλα τα παραπάνω σας ενημέρωσα απο την πρώτη στιγμή χθές.

Αυτή την ώρα το μοντέλο βρίσκετε στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά τα πεθερικά και τα παιδιά της. Προσπαθεί να καταλάβει το γιατί. Δεν μπορεί. Και η παρουσία των φίλων της, το μόνο που εξασφαλίζει είναι «ασφάλεια». Τίποτε άλλο.

Επιπρόσθετα, το γνωστό μοντέλο προσπαθεί να φανεί δυνατό και να στηρίξει τα δυο της παιδιά, αλλά και να τους εξηγήσει πως ο μπαμπάς «έφυγε». Και όλα αυτα με την βοήθεια παιδοψυχολόγου.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή παίζει πρώτο θέμα τόσο στον ενημερωτικό, όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα. Έτσι η Βικτώρια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε μέσα στον πόνο της, να κατεβάσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού αρκετά ΜΜΕ τροφοδοτούνταν από εκεί, σε αντίθεση με τον λογαριασμό της στο Facebook, ο οποίος είναι ακόμα online.