Ριμπερί: «Θα συνεχίσω γι’ ακόμη 1-2 χρόνια»

0
2019 73
2019 73

Η ολοκλήρωση της σεζόν 2018-19 θα βάλει «τελεία» στη θητεία 12 ετών του Φρανκ Ριμπερί στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν θα σημάνει και το τέλος της καριέρας του Γάλλου ακραίου επιθετικού. Και αυτό γιατί ο 36χρονος άσος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον βαυαρικό σύλλογο, δήλωσε σήμερα ότι σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται για 1-2 χρόνια. «Υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά είναι ακόμη λίγο νωρίς να πούμε τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Ριμπερί σε συνέντευξη Τύπου στο Μόναχο και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «όμως θα υπάρξει κάτι, αυτό είναι σίγουρο. Θα συνεχίσω γι’ ακόμη ένα ή δύο χρόνια και στη συνέχεια θα επιστρέψω 100% στο Μόναχο».

Ο πολύπειρος άσος δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, ωστόσο τόνισε ότι συζήτησε με τους διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. «Το συζητήσαμε με τον (πρόεδρο του συλλόγου) Ούλι και τον (διευθύνοντα σύμβουλο) Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε,» είπε ο Ριμπερί και συμπλήρωσε: «Όμως, όπως ξέρετε, πολλά μπορούν να συμβούν σε δύο χρόνια. Επομένως, το πρώτο πράγμα είναι να επιστρέψω στο Μόναχο. Στη συνέχεια θα δούμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εφόσον η Μπάγερν στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο Ριμπερί θα γίνει ο μόνος παίκτης στην Bundesliga που θα έχει κατακτήσει εννέα φορές τον τίτλο. Ο Γάλλος εντάχθηκε το 2007 στο δυναμικό των Βαυαρών, προερχόμενος από τη Μαρσέιγ, και έχει πανηγυρίσει 21 τρόπαια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ακόμη το Champions League του 2013, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2013, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων του 2013, πέντε Κύπελλα Γερμανίας, ένα Λιγκ Καπ και τέσσερα Σούπερ Καπ Γερμανίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.