Ο Κ. Μητσοτάκης στον Πειραιά σε οδηγούς ταξί και στους εμπορικούς δρόμους

0
Ο Κ. Μητσοτάκης στον Πειραιά σε οδηγούς ταξί και στους εμπορικούς δρόμους

Επίσκεψη στον Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος περιόδευσε στους εμπορικούς δρόμους και συνομίλησε με οδηγούς ταξί. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ εξέφρασε την αντίθεσή του σε εταιρείες τύπου Uber στον κλάδο των μεταφορών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Νίκο Βλαχάκο, τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η ΝΔ στον Πειραιά, συνομιλεί με τους οδηγούς ταξί στην πιάτσα που βρίσκεται στην Πύλη του Λιμανιού. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε τη στήριξή του στον κλάδο, που όπως είπε, παραδοσιακά ήταν κοντά στη ΝΔ, και κατήγγειλε την εσκεμμένη διαστρέβλωση των θέσεων του κόμματός του: «Δεν δέχομαι μια καμπάνια λάσπης και παραπληροφόρησης που ακουμπά εμένα και οικογένειά μου. Δεν είμαι μέτοχος σε καμία UBER είπαμε από πρώτη στιγμή από εταιρίες τύπου uber που ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες που θα κάνουν τη δουλειά σας καλύτερη.

Στη συνέχεια οι κ. Μητσοτάκης και Βλαχάκος κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Πειραιά και έκαναν μία στάση στην πλατεία Κοραή. Εκεί ένας συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τσεκάροντας με ένα λαχειοπώλη, λαχνό που είχε αγοράσει από τον ίδιο λαχειοπώλη προ ημερών, είχε κερδίσει στο λήγοντα.

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά και συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε και μία στάση για να πάρει από έναν πωλητή το γνωστό περιοδικό «Σχεδία», που στηρίζει άστεγους συμπολίτες μας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον κ. Βλαχάκο αλλά και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήπιαν έναν καφέ με πολίτες που τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ; Γιώργος Ευθυμίου

http://bit.ly/2JXh8SE