Νίκος Μελίσσας στην ΕΡΑσπορ: «Έτσι αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό»

0
2019 444
2019 444

Ο Νίκος Μελίσσας  ο τερματοφύλακας της Λαμίας μίλησε στην Ερασπόρ στην εκπομπή η πρώτη σελίδα με τους Άρη Γάτα και  Κώστα Κουκουλά στις 12:00-14:00.Ο κίπερ της Λαμίας ανέφερε για τη προσπάθεια των παικτών της Λαμίας, την φράση που είπε στον Κάτσε, για τον Ολυμπιακό, για τον ΠΑΟΚ, για την παραμονή-πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μελίσσας μάλιστα έκανε και την απόκρουση του αγώνα στις καθυστερήσεις του ματς της ομάδας του με τον Ατρόμητο στο τετ α τετ του Κουλούρη.

Αναλυτικά ο Μελίσσας είπε:

Το περιμένατε να προκριθείτε;

«Όλα τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά όλοι είχαν πολύ  πάθος θυσιαστήκανε όλοι σε κάθε φάση ήταν και ένα ματς που πήγε στην παράταση αρπάξαμε την ευκαιρία όλα τα παιδιά και είναι μια συνολική επίτευξη».

Στην διαδικασία των πέναλτι είπες κάτι στον Κάτσε είπες τίποτα για του χαλάσεις την ψυχολογία;

«Τα βρήκατε όλα. Με τον Κάτσε είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συμπαίκτες. Πολλές φορές καθόμασταν μετά από μια προπόνηση να κάθεται να εκτελεί πέναλτι είτε φάουλ είτε σουτ. Αυτό που του είπα μόνο «Έργκους έλα να θυμηθούμε τα παλιά» έκανα ψυχολογικό τρικ όπως είπατε και εσείς».

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόκριση για την Λαμία στους 8 είναι σίγουρα επιτυχία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αν σας έλεγε κάπου κάποιος να αλλάζατε την πρόκριση με σίγουρη παραμονή στην κατηγορία θα το κάνατε;

«Αυτό που μπορώ να έχω την πρόκριση και την παραμονή αυτή τη στιγμή που είναι κάτι πραγματικό θα κοιτάξω το πραγματικό και όχι το θετικό».

Ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλος στους «8» ποια είναι η αντίδρασή σου;

«Πάντα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι είναι δύσκολος αντίπαλος λογικό το βρίσκω να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε στην κλήρωση των «8» οπότε δεν αλλάζει κάτι δεν μου κάνει εντύπωση κάτι».

Στο πίσω μέρος του μυαλού σου σκέφτεσαι επιστροφή στην παλιά σου ομάδα; Είσαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ;

«Βρίσκομαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Δουλεύω καθημερινά κάθε φορά που με επιλέγει ο προπονητής μου, πρέπει να δείχνω εντιμότητα να προσπαθώ να ωριμάζω, να βελτιώνομαι στο παιχνίδι μου και προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι όταν χρειαστεί να παίξω να είμαι όσο πιο καλό μπορώ».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

sports.ert.gr.