Νίκησε και τον Αστέρα 3-2 και παραμένει στην κορυφή ο Ατρόμητος

0
2018 69
2018 69

Μετά από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα ο Ατρόμητος επικράτησε επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 στο Περιστέρι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής.

Ο Κουλούρης ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης για την ομάδα του Κάναντι, καθώς ήταν αυτός που με γκολ στο 88΄ έδωσε το «χρυσό» τρίποντο στους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος είχε κάνει και το 1-0 στο 42΄.

Ο Βαλιέντε ισοφάρισε αρχικά για τον Αστέρα στο 57ο λεπτό του αγώνα, πριν ο Μουνάφο με αυτογκόλ στο 61΄ δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο, με τον Μανιά να κάνει το 2-2 τρία λεπτά αργότερα, πριν ο Έλληνας επιθετικός δώσει τη νίκη στο φινάλε για τους γηπεδούχους.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81′ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (81′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (64′ Μούγιακιτς), Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (68′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46′ Φερνάντες), Μανιάς (87′ Μπελόκ), Καλτσάς

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

sports.ert.gr.