Εργατικό δυστύχημα στη Ν. Φιλαδέλφεια

0
2019 102
2019 102

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο εργοτάξιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένας 60χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά στο κενό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

«Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου», αναφέρει σε ανακοίνωση η ΑΕΚ.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «το νέο εργοδοτικό έγκλημα» και εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού εργάτη.

«Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των εργατικών «ατυχημάτων», που σύμφωνα με τα ίδια τα στοιχεία του ΣΕΠΕ, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και την ίδια στιγμή οι έλεγχοι είναι λιγότεροι από κάθε άλλη φορά, το ίδιο και οι κυρώσεις και τα πρόστιμα στην εργοδοσία» επισημαίνει το ΚΚΕ.

Ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον άδικο χαμό του εργάτη, και τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://bit.ly/2JXh8SE