Επιχείρηση σπίλωσης υπολήψεων βλέπει η κυβέρνηση πίσω απ’τις επιθέσεις τις αντιπολίτευσης στην Α. Ξεπαπαδέα

0
Επιχείρηση σπίλωσης υπολήψεων βλέπει η κυβέρνηση πίσω απ’τις επιθέσεις τις αντιπολίτευσης στην Α. Ξεπαπαδέα

Απάντηση στα δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν μέχρι και σήμερα μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» που αναλαμβάνει δημόσια έργα, έδωσε η Γενική Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα. Η κ. Ξεπαπαδέα είχε δεχθεί ανάλογες επικρίσεις για παλαιότερη «επαγγελματική σχέση» της με την δικηγορική εταιρεία «Αρτεμίου», ενώ υπηρετούσε ως ειδική συνεργάτης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Διαστρέβλωση που σπιλώνει υπολήψεις, σημειώνει σε παρέμβαση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Όπως αναφέρει η κ. Ξεπαπαδέα, δεν υπήρξε ούτε πληρεξούσια του γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου ούτε μέλος οικογενειακής εταιρείας με δημόσια έργα, ενώ ήταν Γενική Γραμματέας κατά της Διαφθοράς.

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα μέσα παραπληροφόρησης», δήλωσε η κ. Ξεπαπαδέα απορρίπτοντας τις νέα κατηγορίες εις βάρος της.

«Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους ΔΣ οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί τον Μάιο 2015», τόνισε.

Στις επικρίσεις ΝΔ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης περί ηθικού νομικού και πολιτικού θέματος απαντά ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος:

«Όσο και να ψάξετε δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα το μεμπτό σε αυτήν την κυβέρνηση που καθημερινά δίνει δείγμα γραφής […] Όσο τα πληρωμένα λαγωνικά δίνουν ψευδείς ειδήσεις, τόσο εμείς θα πεισμώνουμε για να πολεμήσουμε την διαφθορά σε αυτήν εδώ την χώρα», σημειώνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Νίκος Σταυρουλάκης

http://bit.ly/2JXh8SE