Εμμένει στις θέσεις της η ΚΑΕ Ολυμπιακός

0
2019 63
2019 63

Ο Ολυμπιακός επιμένει σε όσα απαιτεί εξ αρχής αναφορικά στη διαιτησία και δεν κάνει πίσω στις θέσεις του. Στην ομάδα του Πειραιά, έμειναν με τη… γεύση πως η συνεδρίαση των ιδιοκτητών των ομάδων στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, παρόντες στην οποία ήταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν άνευ ουσίας. Παραμένουν «ανεπιθύμητοι» στον Ολυμπιακό οι τρεις διαιτητές που «σφύριξαν» τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν εφόσον δεν οριστούν ξένοι διαιτητές σε ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας ρώτησε τρεις φορές τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αν δέχονται να αγωνιστούν με ξένους διαιτητές, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Απομένει να φανεί πάντως αν ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δηλώσει εκ νέου κώλυμα λόγω ασθένειας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας (8/5), όπως έκανε για το ματς Χολαργός-Παναθηναϊκός. Επιπλέον, το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως η γενική είσοδος στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα ορίζεται στο 1 ευρώ, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα αγωνιστεί, αφού ένα σενάριο θα ήταν να εμφανιστεί η ομάδα αλλά να ανακοινώσει εκεί την απόφαση της να μην κατέβει και να κλείσει το φύλλο αγώνα στο ΣΕΦ.

Οι Πειραιώτες δεν κάνουν πίσω ούτε στο θέμα του ΑΣΕΑΔ ζητώντας να αναβληθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική, θεωρώντας πως ο ορισμός των διαιτητών είναι παράνομος, αφού έγινε από 2 μέλη της ΚΕΔ, με την υπόθεση να αναμένεται να εκδικαστεί στις 16 Μαΐου. Πάντως, ο ΕΣΑΚΕ δεν ανέβαλε την αγωνιστική, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κανονικά (7-8 Μαΐου) και θα διαφανεί εν συνεχεία ποια θα είναι η… εξέλιξη.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως «οι υπόλοιπες 12 ομάδες, εκτός του Παναθηναϊκού, συμφώνησαν ότι υπάρχει μεγάλο θέμα στη διαιτησία». Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Λιόλιος από τον Προμηθέα Πατρών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΚΕΔ είναι ανυπόληπτη, κάτι το οποίο ζήτησε να καταγραφεί στα πρακτικά. Επίσης, ο παράγοντας του Προμηθέα έκανε 4 προτάσεις, μεταξύ των οποίων να κάνει ο Ολυμπιακός πίσω στο ΑΣΕΑΔ, κάτι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά και να προστατευτεί ο Αναστόπουλος.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.