Δύσκολη αποστολή απόψε για ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία με Βίντι – Τη Ντουντελάνζ υποδέχεται ο Ολυμπιακός

0
2018 131
2018 131

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται απόψε στη «μάχη» της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 22:00 στο «Καραϊσκάκης» την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δύσκολο θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία τη Βίντι σε αγώνα για τον 12ο όμιλο, μετά το «στραπάτσο» που υπέστη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και την αναπάντεχη ήττα στην Τούμπα με 0-2. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη στην Ουγγαρία για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ένας στόχος εφικτός, αρκεί να μην επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση με αυτήν της Τούμπας πριν δύο εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, όπως αυτό της Άρσεναλ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μπέτις με τη Μίλαν, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Λάτσιο με την Μαρσέιγ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους όπου μετέχουν οι δύο ελληνικές ομάδες στο Europa League έχει ως εξής:

6ος όμιλος
Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ (22:00)
Μπέτις – Μίλαν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αγ. Β
Μπέτις 3 7
Μίλαν 3 6
Ολυμπιακός 3 4
Ντουντελάνζ 3 0

12ος όμιλος
Βίντι – ΠΑΟΚ (19:55)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Τσέλσι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αγ. Β
Τσέλσι 3 9
Βίντι 3 3
ΠΑΟΚ 3 3
ΜΠΑΤΕ 3 3

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.