Βόλος: Υπόθεση βιασμού ανήλικης από επιχειρηματία απασχολεί τις δικαστικές αρχές

0
2018 295
2018 295

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και για κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία Βόλου σε βάρος ενός 50χρονου Βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία. Ο 50χρονος φέρεται να βίαζε μία ανήλικη Αλβανίδα που απασχολούνταν ως μαθητευόμενη στην επιχείρησή του, μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ. Η αποχώρησή της από την εταιρεία, κίνησε τις υποψίες των γονιών της που κατήγγειλαν το περιστατικό. Ο 50χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη.

Αναλυτικότερα, η ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση φέρεται να τελέστηκε το διάστημα από το Νοέμβριο του 2017 ως το Σεπτέμβριο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους, σε χώρο εκτός της επιχείρησης του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση του κατηγορούμενου φέρεται να λειτουργεί στο κέντρο του Βόλου και ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητα του και να τέλεσε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, τόσο εντός όσο και εκτός της επιχείρησής του, με πρόσχημα τη βελτίωση της εκπαίδευσης της ανήλικης, με την οποία είχε συναντήσεις.

Οι γονείς της ανήλικης κατήγγειλαν τα γεγονότα πριν από δυο μήνες περίπου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγελία έκανε και ο αδερφός της ανήλικης. Η ίδια δίσταζε να μιλήσει αλλά κίνησε τις υποψίες των γονιών της όταν σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στην επιχείρηση όπου εκπαιδευόταν.

Πηγή ΕΡΤ Βόλου

http://bit.ly/2JXh8SE