Ανανέωσε και ο Σιμόες – Νοκ άουτ Μπακασέτας, Μπακάκης, γλύτωσε την αρθροσκόπηση ο Κρίστιτσιτς

0
2019 95
2019 95

Ολική ανατροπή έγινε και στην υπόθεση του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2022 με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, για 3+1 χρόνια και έτσι μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Θυμίζουμε ότι ο Σιμόες ήταν ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που η διοίκηση είχε «παροπλίσει» η διοίκηση επειδή δεν είχαν δεχτεί να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Αυτό συνέβη στις 26 Νοεμβρίου παραμονή του αγώνα με τον Αγιαξ για το Champions League. Εκτοτε, ο Τάσος Μπακασέτας έγινε ο πρώτος για τον οποίο άλλαξαν τα δεδομένα όταν ανανέωσε τη συνεργασία στις 9 Ιανουαρίου, ακολούθησε ο Σιμόες και πλέον σειρά παίρνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Νοκ άουτ Μπακασέτας, Μπακάκης, γλύτωσε την αρθροσκόπηση ο Κρίστιτσιτς

Με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αποφασιστικής σημασίας ματς με τον Ατρόμητο για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τάσος Μπακασέτας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε βαρύ διάστρεμμα β΄ βαθμού στον αστράγαλο, ενώ ο Μιχάκης Μπακάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω κάκωσης στο μέσο γλουτιαίο. Απών από την προπόνηση ήταν ο Νέναντ Κρίστιτσιτς για τον οποίο η διάγνωση είναι μερική ρήξη οπίσθιου κέρατος έξω μηνίσκου. Ο Σέρβος θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, αλλά τουλάχιστον γλυτώνει την επέμβαση (αρθροσκόπηση). Σε αυτούς προστίθεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα για το πρόβλημα στη μέση κι έτσι τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα για τον αγώνα της Πέμπτης (7/2, 19:30). Από τους τρεις, μόνο ο Μπακάκης συγκεντρώνει πιθανότητες να παίξει με τον ΟΦΗ (10/2), ενώ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/2).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.