Βράνιες στην ΕΡΑΣΠΟΡ: «Θα γυρίσω στην ΑΕΚ γιατί είναι σαν την πρώτη κοπέλα, αυτήν που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ»

0
2018 73
2018 73

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Ογκνιεν Βράνιες σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπου έγινε χθες (4/12) η παρουσίαση του βιβλίου «Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου», του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη.
Ο Βόσνιος αμυντικός που πρόλαβε να αγαπηθεί όσο λίγοι στο διάστημα της 18μηνης παρουσίας του στην ΑΕΚ, ανήκει πλέον στην Αντερλεχτ και η εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλλες αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να προσκληθεί.

Η έκπληξη όμως είχε και… συνέχεια. O 29χρονος Βόσνιος διεθνής σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ «… είναι σαν την πρώτη κοπέλα, αυτήν δηλαδή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Έτσι και εγώ έχω την ΑΕΚ στην καρδιά μου, την αγάπησα αυτή και τους οπαδούς της και δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω. Δεν ξέρω αυτό εάν θα είναι άμεσα ή μετά από τρία χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ».

Επίσης, όσον αφορά τις αναμετρήσεις της Βοσνίας με την Ελλάδα για τους προκριματικούς του Euro 2020, ο «Ογκι» είπε: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι και οι δύο ιδιαίτερα ισχυρές. Ωστόσο. Θέλω πάντως να περάσει η Βοσνία, γιατί είναι η χώρα μου και η Εθνική μου ομάδα. Θα ήταν, όμως, καλύτερο να περάσουν και οι δύο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.