Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης οι αρχές

0
Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης οι αρχές

«Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν, αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας».
Αυτό δήλωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Τετάρτη σε απόκρημνη παραλία της Ρόδου.
Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και κυρίως για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, νυχθημερόν, προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση, ενώ ζήτησε από τον Εισαγγελέα, τον οποίο επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ, να επισπευθούν οι διαδικασίες εξεύρεσης του δράστη ή των δραστών.

«Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει, για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Ανακριτικό Γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που δείχνει την φοιτήτρια να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο μία ημέρα πριν βρεθεί νεκρή.

Έχει ήδη παραγγελθεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνομιλιών, ενώ η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας, με τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένεται να φωτίσουν τις πτυχές της δολοφονίας.

Ο θάνατος της νεαρής κοπέλας φαίνεται να προήλθε από πνιγμό, ωστόσο -όπως αποκάλυψε ο πατέρας, μετά από επαφή που είχε με τον ιατροδικαστή- φέρει εμφανή σημάδια στραγγαλισμού.

http://bit.ly/2JXh8SE