Αιχμές Ουζουνίδη για αδιαφορία κάποιων παικτών της ΑΕΚ

0
2018 478
2018 478

Αιχμές για παίκτες, που «… μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν», άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα ήττα της ΑΕΚ, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. «Αν συνεχιστεί όλο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα», είπε ακόμη ο τεχνικός της Ενωσης, προαναγγέλοντας αλλαγές στην ομάδα του, που βρίσκεται πλέον στο -12 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πει ότι θέλαμε να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση για να μείνουμε στον στόχο μας, μετά το άσχημο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι μόνο αυτό δεν έδειξε. Ήμασταν ιδιαίτερα στατικοί χωρίς την μπάλα. Πρέπει να το βρούμε και να το διορθώσουμε, γιατί παρότι είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα έχουμε και άλλους στόχους. Οι φιλοδοξίες μιας ομάδας δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το Champions League, είναι γενικές και αφορούν μια ομάδα που πρέπει να παίζει και να κερδίζει. Αν συνεχιστεί όλο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα», τόνισε αρχικά ο Ουζουνίδης και πρόσθεσε: «Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά, που φαινόταν ότι θα χαθεί το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ούτε εκεί τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος νίκησε δίκαια, γιατί είχε τρεξίματα και διάθεση. Εμείς ήρθαμε μόνο απλώς για να παίξουμε».

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να βρω τους παίκτες που θα έχουν το κίνητρο για να παίζουν σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς, κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν. Μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη μέσω της εικόνας που βγάζει στα παιχνίδια. Εμείς ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε σήμερα είχαμε τέτοια εικόνα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, υπογράμμισε: «Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω εκ μέρους όλων συγγνώμη από τον κόσμο που και σήμερα ήταν εδώ για να μας υποστηρίξει. Καταλαβαίνω την πίκρα του. Οι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές, που πρέπει να παλέψουμε για να σώσουμε ό,τι σώζεται από τη φετινή χρόνια, γιατί κινδυνεύουμε να γκρεμίσουμε όσα με τόσο κόπο όλα αυτά τα χρόνια χτίσαμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.