Στην Καβάλα η Κ. Νοτοπούλου με κλιμάκιο μηχανικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας

0
2018 272
2018 272

Στην Καβάλα μεταβαίνει σήμερα η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού, για να διαπιστώσει την έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την κατάρρευση της γέφυρας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Ταυτόχρονα, θα μεταβεί άμεσα και κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων. 

Η γέφυρα, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο που αποτελεί τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα προς την Ξάνθη, κατέρρευσε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής εγκλωβίζοντας ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο και ένα γερανοφόρο αυτοκίνητο μαζί με τους οδηγούς τους, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν, ενώ τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν μπόρεσαν να φρενάρουν την τελευταία στιγμή και έτσι να μην προκληθεί ατύχημα.

Ήδη, από το πρωί έχει ξεκινήσει η αυτοψία από μηχανικούς του δήμου Καβάλας και της Εγνατίας Οδού, οι οποίοι αρχικά από θαλάσσης θα προσπαθήσουν να κάνουν μία πρώτη εκτίμηση των παραγόντων που οδήγησαν στην κατάρρευση της γέφυρας.

EUROKINISSI / ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

http://bit.ly/2JXh8SE