Χιμένεθ και επίσημα στην ΑΕΚ

0
2019 116
2019 116

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει και τυπικά για την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ για τρίτη φορά στον πάγκο της «Ενωσης», μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα, στον λογαριασμό που διατηρεί η ΑΕΚ το καλωσόρισμα ήταν ιδιαίτερα θερμό:

Ο πρωταθλητής επέστρεψε!
Μανόλο, καλώς όρισες σπίτι σου!
Welcome back, Manolo!
Bienvenido campeón!

Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας έως το τέλος της σεζόν 2019-20.
Ο γεννημένος στο Αραάλ της Ανδαλουσίας στις 26 Ιανουαρίου του 1964 τεχνικός με την σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης (διεθνής με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990) θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της Ένωσης, στην οποία θα εργαστεί για τρίτη φορά, καθώς οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2010-11 και στην επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια την σεζόν 2017-18, παράλληλα με την πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League με ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγώνων.
Μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τεχνικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ελλάδας επιστρέφουν οι συμπατριώτες του Φελίπε Μπενίτεθ Ουφάνο, ως βοηθός, και Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν, ως γυμναστής.
Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σου εύχεται καλή επιτυχία στην τρίτη σου θητεία στον σύλλογο, με την ελπίδα να συνδυαστεί -όπως οι δύο προηγούμενες- με την κατάκτηση τίτλων. Bienvenido Campeon!
»

Ο Χιμένεθ εργάζεται από το πρωί πυρετωδώς συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία ενόψει Ατρομήτου (Πέμπτη, 19:30), μαζί με τους συνεργάτες του που είναι οι ίδιοι με την προηγούμενη «πρωταθληματική» θητεία του. Το απόγευμα θα γίνει η «μίνι» παρουσίασή του ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στα Σπάτα (16:30), πριν από την απογευματινή προπόνηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΕΚ

sports.ert.gr.