«Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά-Όποιος δυσφορεί τότε μπορεί να κατέβει»

0
«Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά-Όποιος δυσφορεί τότε μπορεί να κατέβει»

Για σαφές και καθαρό μήνυμα του πρωθυπουργού προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το τρένο της κυβέρνησης προχωρά, όποιος δεν θέλει ή δυσφορεί τότε μπορεί να κατέβει, έκανε λόγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Επανέλαβε, τον στόχο της κυβέρνησης για την πορεία της χώρας μέχρι τη λήξη της συνταγματικής της θητείας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha υπογραμμίζοντας πως (ο στόχος) αφορά στην τόνωση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας με παράλληλη ανάταση της κοινωνίας. Όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος, αυτό ήταν και το ξεκάθαρο μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο χθεσινό υπουργικό Συμβούλιο.

«Το τρένο της κυβέρνησης, προχωρά, έχει σαφή κατεύθυνση, προχωρά σταθερά και θα φτάσει στον προορισμό του. Από εκεί και πέρα όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στη διαδρομή, τότε μπορεί να κατέβει από το τρένο. Αυτό δεν θα επηρεάσει διόλου την ελληνική κυβέρνηση η οποία έχει σαν κεντρικό της στόχο αυτή τη στιγμή την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, την τόνωση της ανάπτυξης, την υποστήριξη των κοινωνικών στρωμάτων που δυσανάλογα επιβαρύνθηκαν την περίοδο της κρίσης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι, δεν σχολιάζει φαντασιόπληκτες διαρροές οι οποίες έχουν και πολιτική σκοπιμότητα ερωτώμενος για τους διαλόγους που έχουν διαρρεύσει από το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο.

 

 

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Κώστας Σκουλάς

http://bit.ly/2JXh8SE