Τι απάντησε η Βίκη Καγιά για την 3άδα φωτιά Μικαέλα, Εύη και Μέγκι : «Δεν τις κατάλαβα νωρίτερα Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί»

0

Τι απάντησε η Βίκη Καγιά για την 3άδα φωτιά Μικαέλα, Εύη και Μέγκι : «Δεν τις κατάλαβα νωρίτερα Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί»

«Δεν τις κατάλαβα νωρίτερα. Μας είχαν πει ότι υπάρχει μια κόντρα…».

Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη, όπου απάντησε μεταξύ άλλων και για την τριάδα φωτιά, την Εύη, την Μικαέλα και την Μέγκι.

Πώς σου φάνηκε η τρομερή τριάδα της Εύης, της Μικαέλας και της Μέγκυς που δημιουργήθηκε;

Δεν τις κατάλαβα νωρίτερα. Μας είχαν πει ότι υπάρχει μια κόντρα, αλλά δεν το φανταζόμουν κι έτσι. Το ανακάλυψα όταν είδα το επεισόδιο. Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί. Απλώς από τη μεριά μου, αν δεν το φέρνουν μέσα στη δουλειά όλο αυτό, δεν μπορώ να τις κρίνω επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις με τα κορίτσια. Εξάλλου, στα model apartments είναι πολύ συνηθισμένα όλα αυτά. Και εγώ όταν ήμουν στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη πέτυχα πολλά τέτοια σκηνικά. Αλλά απείχα.

Εκεί σκληραγωγήθηκες τόσο πολύ;

Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά στα 90s, η δουλειά γινόταν με το μαστίγιο. Ήταν πάρα πολύ αυστηρά τα πράγματα. Και είχα και μια πάρα πολύ αυστηρή manager, που ήταν πάντα πολύ σκληρή και απότομη μαζί μου. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί. Όταν βγήκα στο εξωτερικό όμως κατάλαβα ότι όλο αυτό το έκανε για το καλό μου. Δεν μου χαϊδεύανε ποτέ τα αυτιά στη μόδα. Ποτέ δεν άκουσα ότι είμαι όμορφη. Με έχουν απορρίψει αμέτρητες φορές. Δούλευα πάρα πολύ, ξενύχταγα, διάβαζα. Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ όλες, η Naomi, η Moss. Δεν βγάζαμε selfies και στο stories για το Instagram.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

.