Σύμφωνα με δημοσιεύματα: Αν το βασιλικό μωρό δεν γεννηθεί σε 48 ώρες θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο

0
2019 97
2019 97

Σύμφωνα με δημοσιεύματα: Αν το βασιλικό μωρό δεν γεννηθεί σε 48 ώρες θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι περιμένουν το πρώτο της παιδί και ενώ η προθεσμία για τον τοκετό ήταν μέχρι και τις πρώτες μέρες του Μαΐου, η δούκισα δεν έχει ακόμη γεννήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν η Μέγκαν αργήσει να φέρει στον κόσμο το μωρό για άλλες 48 ώρες, θα μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για πρόκληση τοκετού.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν που είχε ονειρευτεί η δούκισσα για την γέννηση του πρώτου της παιδιού, αφού όπως έχει αναφερθεί επιθυμούσε η γέννα να γίνει στο σπίτι. Ωστόσο, ο τοκετός έχει ήδη καθυστερήσει μια εβδομάδα, και κάτι τέτοιο θα αποτελούσε κίνδυνο για εκείνη αλλά και το μωρό της.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσeξ είχαν ανακοινώσει κάποια στιγμή πως θα κρατήσουν την γέννα μυστική και η Μέγκαν ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχει κάνει καμία επίσημη έξοδο. Ωστόσο, το παλάτι πήρε θέση και ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ενημέρωση όταν γεννηθεί το μωρό και θα γίνει και φωτογράφηση στο παλάτι του Γουίντσορ με τους γονείς και το νεογέννητο.

Ο αναμενόμενος τοκετός έχει προκαλέσει φρενίτιδα στη Βρετανία με εκατοντάδες θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού να συρρέουν εδώ και μέρες στο Ουίνδσορ.

Πηγή: Mirror, huffingtonpost.gr