Η Apple υπέγραψε συμφωνία με την Όπρα Γουίνφρι ύψους 1 Δις Δολλαρίων!

0
oprah-winfrey-apple-symfonia-ths-oprah-winfrey-me-thn-apple-jpg
Oprah Winfrey συμφωνία με την APPLE και αποδοχές 1 δισεκατομμύριο δολλάρια!

Η Apple υπέγραψε πρόσφατα πολυετή συμφωνία με την Όπρα Γουίνφρι ύψους ενός δις δολαρίων(!) με σκοπό τη δημιουργία νέων πρωτότυπων προγραμμάτων.

Η τεχνολογική εταιρεία δεν διευκρίνισε τo ρόλο που θα έπαιζε η Γουίνφρι σε αυτά τα προγράμματα. «Μαζί, η Γουίνφρι και η Apple θα δημιουργήσουν πρωτότυπα προγράμματα που θα αναδείξουν την ασύγκριτη δυνατότητά της να συνδεθεί με ακροατήρια σε όλο τoν κόσμο», αναφέρει σε επίσημη δήλωσή της η Apple.

Σύμφωνα με άρθρο τoυ The Hollywood Reporter, πρόκειται για την παραγωγή ταινιών, εφαρμογών, βιβλίων και άλλων περιεχομένων που θα είναι διαθέσιμα μέσω της Apple.

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι η συμφωνία δεν καλύπτει τα podcasts για τα οποία η Γουίνφρι έχει τη δική της πλατφόρμα. Η Γουίνφρι που είναι και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών, αναμένεται να εμφανιστεί στην οθόνη σε κάποιο από τα νέα αυτά προγράμματα.

Η εταιρεία παραγωγής Harpo Films της Γουίνφρι θα έχει όλα τα δικαιώματα τoυ περιεχομένου που θα παραχθεί στo πλαίσιο της συνεργασίας της με την Apple.
oprah-winfrey-apple-symfonia-ths-oprah-winfrey-me-thn-apple-jpg