Νίκησε η βία και η αλητεία – Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος

0
2019 81
2019 81

Με επιστολή του προς την ΚΕΔ, κοινοποιημένη προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα μεταβεί στο ΣΕΦ για να διευθύνει την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στην Α1, Ολυμπιακός–Προμηθέας Πατρών. Στην επιστολή του, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς που τον έβαλαν στο επίκεντρο και τον άφησαν απροστάτευτο, αλλά και για την στοχοποίηση που υπέστη. Τη νύχτα της Τρίτης (7/5), περίπου 100 οπαδοί έκαναν έφοδο κάτω από το σπίτι του διαιτητή, πετώντας νεράτζια, αλλά αποχώρησαν γρήγορα, καθώς ενισχύθηκε άμεσα η αστυνομική δύναμη που ήδη υπήρχε στο σημείο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς, ούτε υποβιβασμός του στην Α2, όπως θα συνέβαινε αν οι «ερυθρολευκοι» επέμεναν στην άρνησή τους να αγωνιστούν σε αναμέτρηση που «σφυρίζουν» και οι τρεις ή ένας εκ των τριών διαιτητών (Μάνος, Παναγιώτου οι άλλοι δύο) του αγώνα Κυπέλλου της 13ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε δηλώσει κώλυμα λόγω ασθένειας για τον εξ αναβολής αγώνα Χολαργός-Παναθηναϊκός, αλλά με νέα επιστολή του ενημέρωσε την ΚΕΔ πως θα ήταν σε θέση να διευθύνει το ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών. Ο ορισμός του στον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας προέκυψε μέσω μιας διαδικασίας που οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν παράνομη, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Οπαδοί έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου – Ενημερώθηκε ο υφυπουργός Βασιλειάδης – Παναθηναϊκός: «Να επέμβει η Πολιτεία»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.