Με Σιμόες και Λόπες η ΑΕΚ στη Λισαβόνα

0
2018 155
2018 155

Με τους δύο Πορτογάλους παρόντες, αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό τη Λισαβόνα όπου την Τετάρτη 12/12 θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Η παρουσία του Αντρέ Σιμόες και του Έλντερ Λόπες στο αεροδρόμιο έχει να κάνει με λόγους… οικογενειακούς καθώς αμφότεροι αξιοποίησαν την ευκαιρία για να μεταβούν στην πατρίδα τους και να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους.

Ειδικά όσον αφορά τον Σιμόες όλα δείχνουν ότι σύντομα θα πάρει μεταγραφή, θα μεταβεί απευθείας στο Πόρτο όπου βρίσκεται η γυναίκα του και η κόρη του και την Τετάρτη θα βρεθει Λισαβόνα για να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την ομάδα, όπως και ο τραυματίας Λόπες.
Δηλώσεις στην αίθουσα αναχωρήσεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος:
«Υπάρχει μία στεναχώρια, ένα παράπονο ότι είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και είμαστε στους μηδέν βαθμούς. Στόχος μας είναι να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, αλλά στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια αυτό που πλέον χρειαζόμαστε είναι νίκες. Οι νίκες φέρνουν ηρεμία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

sports.ert.gr.