Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πώς είναι σήμερα η Λίζα από τον «Εραστή δυτικών προαστίων» [Εικόνες]

0

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πώς είναι σήμερα η Λίζα από τον «Εραστή δυτικών προαστίων» [Εικόνες]

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έλαμψε στην TV την περασμένη δεκαετία.

Το κορίτσι με το μπουκλάκια στα μαλλιά το γνωρίσαμε στο «Περί Ανέμων και Υδάτων» του Mega το 2001 και αφού παρεμβλήθηκαν δύο ακόμη σίριαλ έκανε το μπαμ με τον Εραστή Δυτικών Προαστίων το 2004, επίσης στο Mega.

Υποδυόμενη ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, την Λίζα, σαγήνευσε το λαϊκό παιδί από τα δυτικά προάστια Αλέξη Γεωργούλη. Ενας τρελός έρωτας ξεκίνησε και είδαμε όλο το στόρι στην τηλεόραση το χειμώνα του 2004-2005.

Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές δουλειές, όπως ο Ερωτας με επιδότηση ΟΓΑ και η συμμετοχή της στις Επτά θανάσιμες πεθερές και τα Ιχνη. Το 2012 έκανε την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Είναι στιγμές» του ΑΝΤ1. Εκτοτε χάθηκε από την ΤV. Την ίδια περίοδο σταμάτησε και το θέατρο όπου όχι μόνο έπαιζε αλλά και σκηνοθετούσε.

Είναι η περίοδος εκείνη που η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παντρεύεται τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη και αποκτούν το πρώτο τους παιδί.

Φέτος, όμως, η ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική. Πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Οι Ατρωτοι» στον Αγγέλων Βήμα, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες.

Οι φίλοι και οι γνωστοί της ήταν όλοι εκεί για να την απολαύσουν:

Με τον σύζυγό της και την κόρη τους, πριν λίγο καιρό στο γάμο της Λένας Παπαληγούρα:

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

.