Λαρεντζάκης: «Αυτός είναι ο πιο μεγάλος τίτλος στην ιστορία της ΑΕΚ»

0
2019 446
2019 446

Ως τον πιο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, απέναντι στη Φλαμένγκο στον τελικό του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο 25χρονος διεθνής γκαρντ της Ένωσης τόνισε στην ιστοσελίδα της FIBA πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να συνεχίσουν στο μονοπάτι των επιτυχιών, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον τίτλο του Basketball Champions League που κατέκτησαν οι «κιτρινόμαυροι» μέσα στο ΟΑΚΑ, το 2018.

Ο Λαρεντζάκης δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο. Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να προπονούμαστε κάθε ημέρα για να γίνουμε καλύτεροι».

Στη συνέχεια, ο Λαρεντζάκης πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο πιο μεγάλος τίτλος στην ιστορία της ΑΕΚ. Έπρεπε να κατακτήσουμε πρώτα το Basketball Champions League, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό, για να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να εκτιμάμε κάθε τίτλο που παίρνει η ομάδα».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.