Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός στο πόλο-ένσταση κατέθεσε η Βουλιαγμένη

0
2019 303
2019 303

Αν και δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο του αναμενομένου, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε στο φινάλε τα προγνωστικά και κατέκτησε για 20η φορά στην ιστορία του το κύπελλο υδατοσφαίρισης ανδρών.

Στον επεισοδιακό και γεμάτο ένταση τελικό του final-4 του Καρπενησίου, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 6-4 της πολύ μαχητικής Βουλιαγμένης και διατήρησαν τον τίτλο, έστω κι αν προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο σκορ στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο ΝΟΒ): 3-2, 0-0, 0-1, 1-3

 

Ένσταση η Βουλιαγμένη

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου το 20ο final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο, επικρατώντας δύσκολα με 6-4 της Βουλιαγμένης, η οποία όμως είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Μπουδραμή και Κουρτίδη. «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, είναι δέκα φορές καλύτερος από όλες τις ελληνικές ομάδες, αλλά τη μία φορά που μπορεί η Βουλιαγμένη να τον νικήσει, μην τη σταματάς», είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο τεχνικός διευθυντής του ΝΟΒ, Αρτίν Ελμισιάν, επισημαίνοντας ότι οι αποβολές ήταν 18-9 εις βάρος της ομάδας του. Επίσης, από πλευράς Βουλιαγμένης εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για τη συμπεριφορά του Θοδωρή Βλάχου, για τον οποίο έλεγαν ότι εξύβρισε αντίπαλους παίκτες.

Ο Ελμισιάν, ο οποίος δηλώνεται ως βοηθός προπονητής του ΝΟΒ, αποβλήθηκε στην τρίτη περίοδο από τον πάγκο για έντονη διαμαρτυρία, όπως έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, ενώ ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Δημήτρης Κουρούβανης, αποβλήθηκε για εξύβριση των διαιτητών.

Η Βουλιαγμένη κατέθεσε ένσταση μετά τη λήξη του αγώνα, αναφορικά με την παρουσία στον πάγκο ως βοηθού του Βλάχου του Βαγγέλη Δελακά, για τον οποίο υποστηρίζουν ότι δεν έχει δίπλωμα προπονητή και δεν έχει δικαίωμα να δηλώνεται στο φύλλο αγώνα. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, ο τεχνικός του ΝΟΒ, Χρβόγε Κόλιανιν, δηλώνεται ως έφορος, αφού δεν έχει δίπλωμα (προπονητής τυπικά είναι ο Μάριος Κάσδαγλης).

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.