Κινητικότητα για τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων από την ΑΔΕΔΥ

0
Κινητικότητα για τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων από την ΑΔΕΔΥ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει ο κλάδος των δημοσίων υπαλλήλων, για τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων, με αποτέλεσμα η ΑΔΕΔΥ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση με αποδέκτες τις Ομοσπονδίες – Μέλη της, τα Νομαρχιακά Τμήματα της Συνομοσπονδίας και τα μέλη του Γενικού της Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αναφέρει: «Σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων και την επικοινωνία με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το δικηγορικό γραφείο.

Επειδή πολλοί υπάλληλοι τηλεφωνούν στο δικηγορικό γραφείο, που εξέδωσε το σχετικό σημείωμα για τη διακοπή της παραγραφής, για διευκρινίσεις σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση των δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και του επιδόματος αδείας, σας ενημερώνουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ μεμονωμένων υπαλλήλων. Απαντά μόνο σε ερωτήματα που διατυπώνονται εγγράφως από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Γι’ αυτό και σας καλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους ότι για οποιαδήποτε ερωτήματα έχουν, να απευθύνονται στα πρωτοβάθμια σωματεία και στα δευτεροβάθμια όργανα (ομοσπονδίες), τα οποία με τη σειρά τους να τα υποβάλλουν εγγράφως στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκειμένου να κωδικοποιηθούν και να απαντηθούν με υπευθυνότητα».

http://bit.ly/2JXh8SE