Η Αθηνά Ωνάση το σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα

0

Η Αθηνά Ωνάση το σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα

Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την τελευταία φορά που η Αθηνά Ωνάση ήρθε στην Ελλάδα. Άλλωστε, η «χρυσή» κληρονόμος τις σπάνιες φορές που επισκέπτεται την χώρα της οικογένειας της είναι για συγκεκριμένο σκοπό.

Και για συγκεκριμένο σκοπό φαίνεται ότι θα γίνει και η νέα επίσκεψη της. Την τελευταία φορά, δηλαδή το 2007 η Αθηνά Ωνάση είχε έρθει στο πλαίσιο της διοργάνωσης Athina Onassis Horse Show, για να στηρίξει από τις κερκίδες, αφού η ίδια δεν διαγωνίστηκε, τον τότε σύντροφο της, Αλβάρο.

Τώρα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, απ’ ο τι φαίνεται η Ελλάδα καλεί την Αθηνά Ωνάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου στο Μαρκόπουλο.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του δελτίου, το Παγκόσμιο κύπελλο είναι από τα σημαντικότερα events ιππασίας στον κόσμο και βάζει την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος γι” αυτό κι από ότι φημολογείται η Αθηνά Ωνάση σκέφτεται σοβαρά να είναι παρούσα σε αυτό το μεγάλο ιππικό ραντεβού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αθηνά Ωνάση αγωνίζεται με το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο.

(?)

Lifestyle

.