Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

0
Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα
polaroid η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Η POLAROID παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, λανσάροντας νέα χρωματιστά γυαλιά ηλίου και οράσεως, που ξεχωρίζουν για τις μοδάτες φόρμες τους, σε μια πλούσια γκάμα ζωηρών αποχρώσεων, με την γνωστή τους, ποπ διάθεση.

Τα νέα γυαλιά αποτίουν φόρο τιμής στον εμπνευσμένο από την δεκαετία του 90 σχεδιασμό, που σε αυτή την εκδοχή του έχει σύγχρονες πινελιές, με μικρές και εξαιρετικά ελαφριές μεταλλικές ή πλαστικές φόρμες, αποπνέοντας μια φουτουριστική αίσθηση.

Τα γυαλιά POLAROID, που είναι έμπνευσης και σχεδιασμού του Safilo Design Studio στο Μιλάνο, δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να δουν τον κόσμο με άλλη ματιά – πέρα από την αντανάκλαση, πέρα από την επιφάνεια, πέρα από τα ήδη γνωστά – να βρίσκουν πάντα αναπάντεχες οπτικές γωνίες.

Χάρη στους θρυλικούς τους πολωτικούς φακούς, τα γυαλιά ηλίου POLAROID επιτρέπουν στον χρήστη να δει πέρα από τα τετριμμένα με άψογη και προστατευμένη όραση, διατηρώντας πάντα τον φρέσκο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα τους. Τα καινούργια μοντέλα γυαλιών είναι μοναδικά, αυθεντικά και διαχρονικά, μα κυρίως, πάνω και πέρα από τους κώδικες της μόδας.

Μοντέρνα και ζωηρά χρώματα για βλέμμα πέρα από τα τετριμμένα

Δείτε τον κόσμο με ζωηρά χρώματα: μια ευρεία γκάμα παιχνιδιάρικων αποχρώσεων φωτίζει τους φακούς αυτών των ελαφριών γυαλιών ηλίου από ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό, σε μοδάτες, μικρού μεγέθους φόρμες όπως οβάλ, εξάγωνο, πιλότου και «μάτι της γάτας».

Είναι ο τρόπος της POLAROID να βιώνει τα ζωηρά χρώματα με ποπ διάθεση, σε μια τέλεια μίξη από έμπνευση των Νάιντις και σύγχρονο αέρα, με σχεδιασμό που είναι πάντα ιδιαίτερος χάρη στην λεπτομέρεια «πίξελ», το εμβληματικό στοιχείο υπογραφής της Polaroid και συνάμα τεράστια πηγή έμπνευσης, που κοσμεί το εσωτερικό των ακροβραχιονίων.

Τα μοντέλα PLD 6070/S, PLD 6071/S και PLD 2074/S διαθέτουν τον νέο πολωτικό φακό 2.0: έναν παχύτερο και ισχυρότερο φακό, που προσφέρει μια ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία όρασης χωρίς παραμορφώσεις, με περισσότερες επιλογές χρώματος φακού.

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Τα γυαλιά ηλίου PLD 6066/s διαθέτουν οβάλ μεταλλική φόρμα με ακροβραχιόνια στο χρώμα των φακών, και διατίθενται σε ασημί/λιλά με ροζ καθρεπτέ φακούς, χρυσό/μπλε με πλατινέ φακούς, χρυσό/πορτοκαλί με χάλκινους φακούς, ασημί/μαύρο με γκρι πολωτικούς φακούς.

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Τα γυαλιά ηλίου PLD 6067/s διαθέτουν μικρή φόρμα σε σχήμα εξαγώνου με ακροβραχιόνια στο χρώμα των φακών, και διατίθενται σε χρυσό/μπλε με πλατινέ φακούς, χρυσό/πορτοκαλί με χάλκινους φακούς, χρυσό/μοβ με ροζ φακούς, ασημί/μαύρο με γκρι πολωτικούς φακούς.

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Τα γυαλιά ηλίου PLD 6068/s διαθέτουν στενόμακρη, μικρότερη φόρμα σε σχήμα εξαγώνου με ακροβραχιόνια στο χρώμα των φακών, και διατίθενται σε χρυσό/μπλε με πλατινέ φακούς, χρυσό/πράσινο με πράσινους πολωτικούς φακούς, ασημί/γκρι με μπλε καθρεπτέ φακούς, μαύρο με γκρι πολωτικούς φακούς.

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Το μοντέλο PLD 6070/s διαθέτει pilot σχήμα, με χρωματική αρμονία ανάμεσα σε φακούς και ακροβραχιόνια, και διατίθεται σε ασημί/κόκκινο με γκρι πολωτικούς φακούς, χρυσό με μπρονζέ φακούς, ρουτένιουμ με γκρι πολωτικούς φακούς.

Γυαλιά Polaroid, η δυνατότητα να δεις πιο πέρα

Τα γυαλιά ηλίου PLD 6071/s διαθέτουν μικρή φόρμα «μάτι της γάτας» με ακροβραχιόνια και πλαίσιο σε χρώμα συνδυασμού με τους φακούς και διατίθενται σε ασημί/κόκκινο με γκρι πολωτικούς φακούς, χρυσό με μπρονζέ φακούς, ασημί/πορτοκαλί με χάλκινους φακούς, χρυσό/μοβ με ροζ πολωτικούς φακούς, ασημί/γαλάζιο με γκρι πολωτικούς φακούς, μαυρισμένο ασημί με γκρι πολωτικούς φακούς.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου POLAROID παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.