Βασιλειάδης: «Εισαγγελικός λειτουργός και αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις στο ΣΕΦ»

0
2019 82
2019 82

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέας Πατρών στις 17:30, θα βρίσκεται εισαγγελικός λειτουργός, ενώ θα υπάρχουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ουδέποτε σκέφτηκε να αναβάλλει τον αγώνα μετά την έφοδο οπαδών κάτω από το σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου. Αντίθετα, με δήλωσή του καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν αγωνιστεί, τότε η ομάδα του Πειραιά υποβιβάζεται στην Α2.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.
Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα
».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.