Απλά Πανέμορφη! Η Έλλη Γελεβεσάκη μας συστήνει την αδερφή της

0

Απλά Πανέμορφη! Η Έλλη Γελεβεσάκη μας συστήνει την αδερφή της

Η Έλλη Γελεβεσάκη είναι μια παίκτρια του My Style Rocks που ξεχωρίζει με την ομορφιά και το χαρακτήρα της. Καθημερινά κρίνεται για τις στιλιστικές της επιλογές και δέχεται με κατανόηση τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Η μελαχρινή καλλονή έχει αποκτήσει ένα γιο με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Μανίκα. Μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά πάντα προτεραιότητα και για τους δύο έχει ο μικρός Άγγελος–Ιωάννης που υπεραγαπούν.

Η Έλλη Γελεβεσάκη μένει στη Γλυφάδα. Έχει τελειώσει δημοσιογραφία και ιστορία/αρχαιολογία. Ως πλεονεκτήματα της θεωρεί το γεγονός ότι είναι ήρεμη και βάζει στόχους, ενώ στα μειονεκτήματα της περιλαμβάνει την ανυπομονησία της και τον αυθορμητισμό της. Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί της αρέσει πολύ η μόδα. Στην κριτική, αν νιώσει ότι δεν είναι καλοπροαίρετη δεν την λαμβάνει υπ’ όψιν της. Αν η κριτική όμως είναι καλοπροαίρετη θα την ακούσει και θα τη συζητήσει γιατί πιστεύει ότι όλα λύνονται με το διάλογο. Το είδωλό της από το χώρο της μόδας είναι η Ολίβια Παλέρμο.

Πρόσφατα η μελαχρινή καλλονή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την επίσης πολύ όμορφη αδερφή της. Απ’ ότι φαίνεται μοιάζουν αρκετά και είναι πολύ δεμένες.

Πηγή: tlife.gr

(?)

SHOWBIZ

.