Αντίο με ήττα είπε ο Απόλλωνας στη Super League

0
2019 41
2019 41

Με ήττα μέσα στην Ριζούπολη αποχαιρέτησε την Super League ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης, καθώς την 30η και τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από την Λαμία, η οποία τερματίζει για πρώτη φορά στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος. Ο Μπαράλες με πέναλτι στο 50΄, ο Μπερτόλιο στο 62΄ και το αυτογκόλ του Οριουέλα στο 70΄ διαμόρφωσαν μέσα σε ένα εικοσάλεπτο το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ένα ματς χωρίς απαιτήσεις και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη και στο α’ ημίχρονο έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Καραμάνο (13΄, 34΄) και τον Μπερτόλιο (38΄), αλλά ο Αστράς ήταν σε ετοιμότητα. Από την δική του μεριά ο Απόλλων απείλησε χωρίς αποτέλεσμα στο 31΄ με τον Ναζλίδη.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και σε ανατροπή του Βασιλαντανώπουλου από τον Αστρά, ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και στο 50′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62΄, μετά από θεαματικό συνδασμό με τακουνάκια των Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνου και σκόρερ τον Μπερτόλιο. Οκτώ λεπτά αργότερα (70΄) ο Οριουέλα στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τα επόμενα λεπτά απλώς… κύλησε ο χρόνος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Βρέσκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Οριουέλα, Ρώσση (63΄ Ακόστα), Γκίνο, Αγρόδημος, Γαρουφαλιάς (80΄ Κοντογιαννόπουλος), Ντούρσο, Βάρκας, Ναζλίδης (71΄ Οικονομόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης (84΄ Αναστασιάδης), Μπεχαράνο, Μπαράλες (71΄ Ασούμπρε), Μπερτόλιο (78΄ Τομάς), Καραμάνος, Πίτι, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.