Ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα

0
2018 457
2018 457

Αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση βρίσκονται ο Νταμίρ Κάναντι και οι παίκτες του Ατρομήτου. Για την 11η αγωνιστική της Super League, η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, υποδέχεται τον Ολυμπιακό με διττό στόχο. Αφ΄ ενός να παραμείνει αήττητος (σ.σ. και μάλιστα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό) στο πρωτάθλημα και αφ΄ ετέρου να διατηρήσει ή/και να αυξήσει την διαφορά που τον χωρίζει από τους «ερυθρόλευκους».

Μετά την ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ και την νίκη με 2-0 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, οι Περιστεριώτες, έχουν βάλει ισχυρές βάσεις για κάτι εξαιρετικό στο εφετινό πρωτάθλημα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής, μπορούν να μιλούν για υπέρβαση.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενος την εξαιρετική Ξάνθη, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που βελτιώνεται σταθερά. Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης σ΄ ένα ματς που είναι πιό δύσκολο απ΄ όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως, ενώ ο Αρης έχει δύσκολη αποστολή στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ.

Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός και Πανιώνιος-Λαμία, ενώ το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 24 Νοεμβρίου
16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης ΕΡΤ
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ NOVA
19:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ ΕΡΤ
19:30 ΠΑΟΚ-Ξάνθη NOVA

Κυριακή 25 Νοεμβρίου
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός NOVA
19:00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός ΕΡΤ
19:30 ΟΦΗ-Αρης NOVA

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
19:30 Πανιώνιος-Λαμία ΝΟVA

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.