Το Ποτάμι: Η Ελλάδα έκανε τη σωστή επιλογή

0
Το Ποτάμι: Η Ελλάδα έκανε τη σωστή επιλογή

«Η Βόρεια Μακεδονία για πρώτη φορά και με επίσημο τρόπο δίνει προβάδισμα στη συνεργασία της με ελληνικές επιχειρήσεις και αναγνωρίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα την ελληνική Μακεδονία -από όπου προέρχεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επιχειρηματιών- ως την πρωτεύουσα δύναμη της περιοχής» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομέας Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ποταμιού για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Σκόπια.

«Επίσης η επίσημη ανάληψη εκ μέρους των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων της επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας αποδεικνύει ότι η χώρα μας έκανε την σωστή επιλογή επιλύοντας ένα πρόβλημα δεκαετιών, ένα πρόβλημα που απομάκρυνε και έσπρωχνε τους γείτονες μας στην αγκαλιά της Τουρκίας» προσθέτει.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού καταλήγει σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας ξέχασε στην επίσκεψή του στα Σκόπια τον έως χθες συγκυβερνήτη του κ. Καμμένο ο οποίος θα έστελνε μια ίλη τεθωρακισμένων να καθαρίσουν τα Σκόπια σε είκοσι λεπτά. Δυστυχώς για τη χώρα η εθνικολαϊκιστική ρητορεία δεν έχει εξαφανιστεί – μαζί με τον κ. Καμμένο – αλλά έχει βρει καταφύγιο σε τμήματα της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, δυνάμεις που θέλουν να λέγονται ευρωπαϊκές» υπογραμμίζει το Ποτάμι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://bit.ly/2JXh8SE