Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι αναζητεί η ΕΛΑΣ

0
Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι αναζητεί η ΕΛΑΣ

Ο 27χρονος φέρεται να πυροβόλησε το τετράχρονο αγοράκι με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του. Από τις πρώτες καταθέσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν διαταραγμένη προσωπικότητα και είχε έντονους καυγάδες με την μητέρα του παιδιού του και τους συγγενείς της.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί. Ερευνώντας τα δωμάτια και την κουζίνα, δεν εντόπισαν κάποιο σημείωμα του δράστη που να εξηγούσε τους λόγους οι οποίοι όπλισαν το χέρι του και σκότωσε το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε.

Γύρω στις 9.00 χθες το πρωί η 21χρονη Ρομά σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους.

Όπως διαπιστώθηκε, η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. Η Αστυνομία ερευνά το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου.

http://bit.ly/2JXh8SE