ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τις θέσεις της στα εθνικά θέματα, στο δάνειο Πολάκη, στο θέμα Πετσίτη

0
ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για τις θέσεις της στα εθνικά θέματα, στο δάνειο Πολάκη, στο θέμα Πετσίτη

«Μπορεί να είχαμε προχθές Πρωταπριλιά, ωστόσο, για τη ΝΔ και το μιντιακό σύμπλεγμα που τη στηρίζει, φαίνεται πως Πρωταπριλιά έχουμε κάθε μέρα. Παράγουν πιο πολλά fake news από όσα μπορούν να καταναλώσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη ΝΔ και συνεχίζει:

«Μόνο μέσα σε λίγες μέρες:

– Μας είπαν ότι οι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας γύρισαν τη πλάτη στον πρωθυπουργό. Αλλά, τελικά, είδαμε χθες στα Σκόπια τη μεγαλύτερη επιχειρηματική αποστολή που έχει ποτέ ακολουθήσει κυβερνητική αποστολή, με 137 επιχειρηματίες.

– Μας είπαν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Μακεδονία από τις αντιδράσεις «πατριωτών» που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή διαμαρτυρίες μικρής ομάδας πολιτών σε περιοδεία του Νίκου Παππά. Αλλά όταν τη Κυριακή ομοϊδεάτες τους διέκοψαν την ομιλία Μητσοτάκη, οι «αγανακτισμένοι πατριώτες» έγιναν ξαφνικά από τη ΝΔ «κατάπτυστοι εθνικιστές».

– Μας είπαν, επίσης, ότι ο κ. Πολάκης πήρε παράνομο δάνειο. Την επομένη, έσπευσε ο διοικητής της ΤτΕ να διεξάγει έρευνα μήπως και το δάνειο των 100.000 ευθύνεται για τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών. Λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι το δάνειο του Πολάκη ήταν καθ’ όλα νόμιμο, αλλά τα δάνεια των στελεχών της ΤτΕ, ελεγκτών και συνεργατών του διοικητή της, παράνομα, δανεικά και αγύριστα.

– Τέλος, προσπαθούν να συνδέσουν τον κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξουν την ατζέντα από τα δανεικά και αγύριστα από τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών, για τα οποία διώκονται τώρα τα στελέχη τους. Αλλά για αυτά άκρα του τάφου σιωπή… Κατά τα άλλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει την ενημέρωση. Αναρωτιόμαστε τι έχουμε ακόμη να δούμε όσο πλησιάζουμε στις εκλογικές αναμετρήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

http://bit.ly/2JXh8SE