Συνεδριάζουν το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

0
Συνεδριάζουν το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Νέα συνέλευση θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας για να συζητήσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε πως στη γενική συνέλευση τη Δευτέρα θα ακουστούν προτάσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αλλά και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στη συνέλευση στο μπλόκο θα συνεκτιμηθεί μια ενδεχόμενη απάντηση από την μεριά της κυβέρνησης στο αίτημα των αγροτών για συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σχετικά με δημοσιεύματα που – όπως είπε – αναφέρουν ότι «οι αγρότες δίνουν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα για την συνάντηση».

«Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εμείς περιμένουμε, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, να υπάρχει η συνάντηση για διάλογο με τα συναρμόδια υπουργεία. Στη συνέλευση στο μπλόκο θα συζητήσουμε και λάβουμε αποφάσεις για το πώς θα οργανωθεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας εκτιμώντας όλα τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν», είπε στο Πρακτορείο ο κ. Μαρούδας.

Τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση και τον σχεδιασμό της για την επίλυση των αγροτικών προβλημάτων, περιγράφει στην Αυγή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, χαρακτηρίζοντας ξεπερασμένη την τακτική του αποκλεισμού των δρόμων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://bit.ly/2JXh8SE

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας
Το όνομά σας

20 + 5 =