Στο Ευρωπαϊκό Εργασιακό Συμβούλιο η εθελούσια έξοδος στον Όμιλο ΟΤΕ

0
Στο Ευρωπαϊκό Εργασιακό Συμβούλιο η εθελούσια έξοδος στον Όμιλο ΟΤΕ

Σύμφωνα με απόφαση της ΟΜΕ-ΟΤΕ στη συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής, με συμμετοχή των Προέδρων των πρωτοβάθμιων Σωματείων, θα γίνει αποστολή επιστολής προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Εργασιακού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία, θα γίνει καταγγελία «των κεκαλυμμένων απολύσεων καθώς των πρακτικών και των μεθοδεύσεων της Διοίκησης του ΟΤΕ, προκειμένου να οδηγήσουν προς την έξοδο τους εργαζομένους της εταιρείας».

Μετά την πρόσφατη 24ωρη απεργία στον Όμιλο ΟΤΕ, η ομοσπονδία αποφάσισε: «Να συγκληθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, προκειμένου να αποτιμηθούν οι δράσεις και να αποφασιστούν περαιτέρω ενέργειες και κινητοποιήσεις. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν υπό το καθεστώς πίεσης και τρόμου που επιβάλλει η Διοίκηση, αλλά μόνο όσοι εκουσίως θέλουν να κάνουν χρήση των προγραμμάτων της εθελούσιας.

Επίσης, να μας καταγγείλουν πιέσεις και άλλου είδους αυθαίρετες πρακτικές που ενδεχομένως να τους ασκούνται. Να μην διστάσουν να καταγγείλουν ακόμη και επώνυμα τα στελέχη που ασκούν τέτοιου είδους πρακτικές, προκειμένου να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα».

Σχετικές ειδήσεις

Aπεργία στον Όμιλο ΟΤΕ στις 29 Μαρτίου για την «εθελούσια έξοδο»

Εργολαβία στη φύλαξη και εθελούσια έξοδος προβληματίζουν τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ

Σε εξέλιξη πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στον ΟΤΕ

http://bit.ly/2JXh8SE