Σταύρος Ψαρρόπουλος: «Είναι προαποφασισμένο να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο. Έρχονται διπλοί τελικοί»

0
2019 36
2019 36

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και Πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ μίλησε στον Δημήτρη Μαλισιώβα και στην εκπομπή «Τελευταία Σελίδα» της ΕΡΑσπορ.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι υπερήφανος που θα γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο. Η Πολιτεία, οι ομάδες και η ΕΠΟ έπρεπε να προσπαθούν περισσότερο, ώστε να γίνει ένας τελικός, όπως σε όλες τις χώρες. Από ότι διαφάνηκε στην σύσκεψη της Πέμπτης, η Πολιτεία ανησυχεί και προωθεί την λύση για άδειο ΟΑΚΑ.

Όπως είχα πει, θέλω να προτείνω να γίνουν δύο τελικοί, δηλαδή ένας στην έδρα της κάθε ομάδας.  Πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μπορέσουμε να βλέπουμε το κύπελλο, όπως του αρμόζει, ως μια γιορτή του ποδοσφαίρου, όμως θα χρειαστεί να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, διότι στη σύσκεψη ο ένας έριχνε το μπαλάκι… στον άλλον. Δεν πρέπει να κάνουμε συσκέψεις για τα μάτια του κόσμου και επειδή εγώ δεν κρύβομαι, θεωρώ ότι είναι προαποφασισμένο να γίνει ο τελικός χωρίς θεατές.

Κανονικά τολμώ να πω πως θα έπρεπε η ΕΠΟ να πάρει θέση και να πει να γίνει ο τελικός με κόσμο και από εκεί και πέρα ας αναλάμβανε ο καθένας την ευθύνη του».

Στην ερώτηση για το αν η προκήρυξη έχει κενό σε ότι αφορά την αλλαγή έδρας απάντησε: «Όχι, είναι ξεκάθαρη και το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή γηπέδου δεν νομίζω να έχει νόημα. Ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

sports.ert.gr.