Οι «23» του Αναστασιάδη για Λιχτενστάιν και Βοσνία

0
2019 252
2019 252

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 23/3 το Λιχτενστάιν στην Βαντούζ και στις 26/3 την Βοσνία στην Ζένιτσα. Ωστόσο θα υπάρχουν απουσίες, καθώς δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού οι τραυματίες Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, ενώ εκτός έμεινε και ο Καρνέζης, που δεν αγωνίζεται αυτό το διάστημα στη Νάπολι. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν οι Μαυρίας, Βαλεριάνος, Κολοβός, Σιώπης και Ρισβάνης.

Οι 23 «εκλεκτοί»: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30 (θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.