Μήνυμα Γεννηματά προς όλες τις κατευθύνσεις για τη στάση του ΚΙΝΑΛ

0
Μήνυμα Γεννηματά προς όλες τις κατευθύνσεις για τη στάση του ΚΙΝΑΛ
γεννηματά προς όλες τις κατευθ 2019
Μήνυμα Γεννηματά προς όλες τις κατευθύνσεις για τη στάση του ΚΙΝΑΛ

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής έστειλε την Πέμπτη η Φώφη Γεννηματά στην εισαγωγική της τοποθέτηση στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά ανέφερε: «Βγαίνουμε πολύ πιο δυνατοί απ’ ό τι περιμέναμε, με ουσιαστική πολιτική ενότητα. Ομόφωνα αποφασίσαμε αυτόνομη πορεία με βάση το πρόγραμμα μας. Όποιος επιλέξει διαφορετικό δρόμο από τις ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου θέτει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «όσο είμαστε δυνατότεροι τόσο μπορούμε να υποχρεώσουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Το καλύτερο για τον τόπο είναι μια κυβέρνηση ευρύτατης δυνατής πλειοψηφίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να πάρει το Κίνημα Αλλαγής την τρίτη διερευνητική εντολή».

Η Φώφη Γεννηματά απέρριψε την πρόταση για συγκρότηση μετώπων και υπογράμμισε ότι η λογική «φύγε εσύ – έλα εσύ» στις εθνικές εκλογές, δεν είναι λύση. Ξεκαθάρισε ότι «λεγόμαστε πλέον Κίνημα Αλλαγής. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τίποτα μόνο με το ΠΑΣΟΚ».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ότι στις 20 Απριλίου θα συνεδριάσει η νεοεκλεγείσα Κεντρική Επιτροπή, ενώ τόνισε ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές δεν είναι δημοψήφισμα, καθώς επιμένει στις συντηρητικές επιλογές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Ψήφος Αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα», είναι το σύνθημά μας, είπε η κ. Γεννηματά, και ζήτησε από τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής να συνδράμουν τους υποψήφιους που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://bit.ly/2JXh8SE