Καλαμάτα: Στα χωριά του Ταϋγέτου ο A. Χαρίτσης

0
Καλαμάτα: Στα χωριά του Ταϋγέτου ο A. Χαρίτσης

Την ανάγκη οριστικής αποκατάστασης των προβλημάτων που προξένησαν στα χωριά του δήμου Καλαμάτας στον Ταύγετο τα έντονα καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα ώστε να μην επαναληφθούν, επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης κατά την επίσκεψή του σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι στην περιοχή.

Ο κ.Χαρίτσης συναντήθηκε με τους προέδρους των χωριών της Αλαγονίας, κατοίκους και τα μέλη των συνεργείων που εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών που άφησε πίσω του ο χειμώνας και συζήτησε μαζί τους για την πορεία των έργων. Ο υπουργός ζήτησε μάλιστα από το γ.γ.Πολιτικής Προστασίας να παραταθεί ο χρόνος κήρυξης της περιοχής σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Το βράδυ σήμερα ο κ.Χαρίτσης θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, με θέμα και τίτλο: «Προοδευτικό Δημοκρατικό Μέτωπο. Η απάντηση στον ακροδεξιό κίνδυνο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του διοικητηρίου, στις 7.30 και εκτός του κ.Χαρίτση θα μιλήσουν επίσης οι: Γιάννης Ραγκούσης,πρώην υπουργός Εσωτερικών και Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός, τ.γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ξιάρχος.

http://bit.ly/2JXh8SE