ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δεν θα συμμετάσχουμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

0
2019 253
2019 253

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί οριστικά στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (17/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία επαναλαμβάνουν ουσιαστικά την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν «σφυρίξουν» ξένοι διαιτητές. Καθώς ορίστηκαν από την ΚΕΔ Έλληνες διαιτητές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 – 2019. Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων».

Εξάλλου, με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ABΑ Liga, ζητώντας να μάθει πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της διοργάνωσης. Στις 11 Απριλίου έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας, με βασικό θέμα συζήτησης τη σχετική επιστολή της ομάδας του Πειραιά και το ενδεχόμενο διεύρυνσής της.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.