Η Lady Gaga τρολάρει τις φήμες ότι είναι έγκυος

0

Η Lady Gaga τρολάρει τις φήμες ότι είναι έγκυος

Από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες και δημοσιεύματα για το είδος της σχέσης τους και κατά πόσο αυτή περιοριζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι φήμες και τα σενάρια ότι οι δύο τους είναι παραπάνω από καλοί συνεργάτες ενισχύθηκαν μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ, όπου Gaga και Κούπερ είχαν μία μοναδικά τρυφερή και ερωτική μουσική συνύπαρξη επί σκηνής. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, κυρίως στα social media, που υποστήριζαν ότι είναι… ζευγάρι. Αγνοώντας ότι ο ηθοποιός είναι με την Ιρίνα Σάικ κι έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε μία νέα φήμη που αφορά τη Lady Gaga και τη θέλει έγκυο! Αυτό σενάριο η διάσημη τραγουδίστρια δεν το άφησε να πέσει κάτω και είπε να απαντήσει, μέσα από το Twitter.

«Φήμες ότι είμαι έγκυος; Ναι, είμαι έγκυος με το #LG6 (Lady Gaga 6)», έγραψε χαρακτηριστικά. Και προφανώς αναφέρεται στο έκτο άλμπουμ της. Άλλωστε, μετά τον πρόσφατο χωρισμό με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και την απόκτηση του πρώτου Όσκαρ για το καλύτερο τραγούδι, η Gaga έχει ρίξει όλο το βάρος στην καριέρα της.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ξεκίνησε να ακολουθεί στα social media τη δισκογραφική της Ριάνα, πολλοί στοιχηματίζουν ότι οι δύο μεγάλες σταρ του μουσικού πενταγράμμου, θα συνεργαστούν.

Όσο για τη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ, δήλωσε για όλα  όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνους: «Ναι, αυτό θέλαμε να δείτε». Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωνε κατά κάποιον τρόπο, ότι οι δυο τους υποκρίνονταν πως κάτι παραπάνω έτρεχε μεταξύ τους.

(?)

Lifestyle

.