ΕNCARDIA: «Στα βήματα της ψυχής» για τα παιδιά της «Πόρτας Ανοιχτής»

0
ΕNCARDIA: «Στα βήματα της ψυχής» για τα παιδιά της «Πόρτας Ανοιχτής»

Μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το μουσικό συγκρότημα Encardia, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή.

Στις 13 Μαΐου και ώρα 20:00, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπέροχο πρόγραμμα τραγουδιών και χορών με τίτλο «Στα βήματα της Ψυχής». Πέντε μουσικοί και οκτώ χορευτές συνθέτουν μια νέα και πρωτότυπη παράσταση, με τα χρώματα, τα πάθη, τους έρωτες και τις χαρές της ζωής. Τραγούδια και μουσικές με αφετηρία τις ελληνόφωνες περιοχές του ιταλικού Νότου, και πάντα με τη σύγχρονη και ανανεωτική ματιά των Encardia.

Η παράσταση «Στα βήματα της Ψυχής» αποτελεί μια προσφορά του συγκροτήματος ΕNCARDIA προς την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς της προς τα άτομα όλων των ηλικιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Είναι δε η πέμπτη καλλιτεχνική εκδήλωση για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η “παράδοση” αυτή ξεκίνησε το 1992, με ρεσιτάλ του Λεωνίδα Καβάκου και συνεχίζεται με νέες κορυφαίες συναντήσεις σε τακτά διαστήματα.

Άλλωστε, από το 1974 η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών διοργανώνει εξαιρετικές σε ποιότητα δημοπρασίες έργων Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ ο σπουδαίος ηθοποιός Daniel Day Lewis προσφέρει όλες τις πρεμιέρες του στα παιδιά της Πόρτας Ανοιχτής.

Στις 13 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα σμίξουν τρία πράγματα: Η πεποίθηση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ότι η παιδεία, η καλλιέργεια και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη ζωή κάθε ανθρώπου, η καλλιτεχνική απόλαυση που θα μας προσφέρει η παράσταση του ENCARDIA και η αγάπη του κόσμου.

Μια αρμονική συγχορδία με κοινό παρονομαστή την υψηλή αξία της προσφοράς, που θα εξασφαλίσει μια μοναδική βραδιά.

Info δράσης

Encardia: «Στα βήματα της ψυχής»

  • Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 20:00
  • Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
  • Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: τηλ. 210-96.50.916, κα Μαρία Κοκκονάκη
  • Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τηλ.: 210- 72.82.333, στην ιστοσελίδα http://bit.ly/2VnndBV, καθώς και στα καταστήματα Public.

http://bit.ly/2JXh8SE