Εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική η Britney Spears

0

Εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική η Britney Spears

Οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη η Britney Spears ύστερα από ψυχικές διαταραχές. Σύμφωνα με το Variety η 37χρονη τραγουδίστρια έκανε εισαγωγή την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να παραμείνει για θεραπεία για έναν μήνα. Αιτία της εισαγωγής της στην ψυχιατρική κλινική είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς που υποβλήθηκε πρόσφατα σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο η Britney Spears είχε αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να φροντίσει τον πατέρα της. Η τραγουδίστρια είχε γράψει τον Ιανουάριο στο Instagram: «Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Spears μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική. Η πρώτη ήταν το 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα. Στη συνέχεια εισήχθη στην ψυχιατρική πτέρυγα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λος Άντζελες.