Εαρινό Ράλλυ με 46 ποιοτικές συμμετοχές!

0
2019 14
2019 14

Η αναμονή για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος τελείωσε! Το Εαρινό Ράλλυ αναμένεται συγκλονιστικό, με τις ποιοτικές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες να προμηνύουν έντονο συναγωνισμό και συγκλονιστικές μάχες με το χρονόμετρο. Οι πολύ όμορφες διαδρομές της ευρύτερης περιοχής θα υποδεχτούν την Κυριακή 5 Μαΐου τους αγωνιζόμενους και το πλήθος κόσμου που αναμένεται να βρεθεί στις ειδικές διαδρομές χαρίζοντας μοναδικό θέαμα, θυμίζοντας σε όλους γιατί αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της περιοχής. Το κυρίως μέρος του αγώνα θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου με τη διεξαγωγή του Διοικητικού και Τεχνικού Ελέγχου, στις πάντα φιλόξενες για το Σωματείο και τα πληρώματα εγκαταστάσεις του «Mr. KTEO» στη περιοχή του Ασπροπύργου. Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει το επόμενο πρωί. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο αγωνιστικό θα εκκινήσει στις 11:39 την 1η Ειδική Διαδρομή. Για μια ακόμη χρονιά το επίκεντρο του Εαρινού Ράλλυ θα στεγαστεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ισθμό της Κορίνθου και θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο του αγώνα, καθώς και τον Χώρο Επισκευών και Ανασυγκρότησης.

Ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος χαρακτηρίζεται από τις 46 ποιοτικές συμμετοχές αντικατοπτρίζοντας το πλούσιο θέαμα και τον συναγωνισμό που θα υπάρξει στις δυο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές του αγώνα (6 συνολικά). Για την κατηγορία C2 η οποία περιλαμβάνει τα τετρακίνητα αυτοκίνητα θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε αντιμέτωπους τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος, Γιάννης Μπαντούνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας 2017, Γιώργο Φιλιππίδη ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά τα δύο R5 των Γιώργου Βασιλάκη και Γιώργου Κεχαγιά αναμένεται να φανερώσουν τις αρετές τους στις Ακροπολικές αυτές διαδρομές. Στη μάχη βέβαια για την κατάκτηση της νίκης θα ριχτούν και τα υπόλοιπα πληρώματα της κατηγορίας, κάτι που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του αγώνα.

Στην Κατηγορία F2, στην οποία κατατάσσονται τα αυτοκίνητα με κίνηση στους 2 (εμπρός ή πίσω) τροχούς, το επίπεδο των συμμετοχών βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Στην κατηγορία C3, ο περσινός πρωταθλητής EL Nak Jr θα προσπαθήσει να κινηθεί σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς στον πρώτο του αγώνα φέτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος, έχοντας να αντιμετωπίσει έμπειρα πληρώματα που θα παλέψουν για την νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα. Η κατηγορία C4, θα έχει έναν μοναδικό εκπρόσωπο, ενώ στις κατηγορίες C5 και C6 θα συμμετάσχουν 5 και 3 πληρώματα αντίστοιχα. Στην κατηγορία των Ιστορικών, 15 πληρώματα θα λάβουν μέρος στον αγώνα ξυπνώντας μνήμες από άλλες εποχές των αγώνων. Παράλληλα, στις συμμετοχές ενός αγώνα ράλλυ μετά από καιρό, περιλβάνονται και 3 πληρώματα οχημάτων 4Χ4 με τα περάσματα τους να αναμένονται με ενδιαφέρον από τους φίλους του σπόρ.

Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα

sports.ert.gr.