Είναι ίδια ο πατέρας της: Η κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη έγινε 10 ετών

0
2019 96
2019 96

Είναι ίδια ο πατέρας της: Η κόρη της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη έγινε 10 ετών

Είναι κάποια παιδιά που είναι φτυστά οι γονείς τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να είναι και ίδια η προγιαγιά τους, όπως η πριγκίπισσα Charlotte που είναι ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ. Ας επιστρέψουμε εντός συνόρων κι ας μιλήσουμε για την ομοιότητα της κόρης του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη με τον πατέρα της. Η 10χρονη Λυδία γιόρτασε τα γενέθλιά της και η μαμά Αγγελική πόσταρε τη φωτογραφία της στο Instagram.

Πριν από δυο χρόνια, ο Μάνος και η Αγγελική καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους. Σεπτέμβριος του 2017 ήρθε στον κόσμο ο Νικήτας και η οικογένειά τους μεγάλωσε.
«Aσχολούμαι πολύ με τη Μαρία-Λυδία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι υπερπροστατευτική. Αρνούμαι τις μαμαδίστικες υπερβολές. Θα παίξουμε στο σπίτι, θα πάμε στην παιδική χαρά, αλλά τα βράδια γνωρίζει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι στη δουλειά. Ξέρει ότι παίζουμε στο θέατρο, έχει έρθει να μας δει κι όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, έχει και άποψη: κάθε φορά αναλύει τι είναι αυτό που της αρέσει» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.