«Αφυπνίζοντας την Κοιμωμένη»: Έκθεση του Πέτρου Ζουμπουλάκη

0
2019 5
2019 5

Νέα πολιτιστική δράση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Αποφοίτων Β΄ Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών, που αφορά στην εικαστική προσέγγιση του παγκόσμιου φαινομένου Γιαννούλη Χαλεπά, μέσω του γνωστού ζωγράφου και απόφοιτου του ιστορικού σχολείου, Πέτρου Ζουμπουλάκη

Τίτλος της έκθεσης «Αφυπνίζοντας την Κοιμωμένη», με την πρωτότυπη αυτή οπτικοακουστική παρουσίαση να παρουσιάζεται στις 6 Μαΐου 2019, στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος: «Σε μια περίοδο πνευματικής και πολιτισμικής ένδειας του τόπου μας, πρωτοπορούμε και τολμούμε μια εκδήλωση πολιτισμού που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των εικαστικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και πολιτικών κύκλων αλλά και των καλλιτεχνικά ευαίσθητων Αθηναίων.

Είσοδος ελεύθερη και ανοικτή στο κοινό. Στην είσοδο-φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου από τις 19:00 μ.μ. o μουσικός – τσελίστας Σταύρος Παργινός θα υποδέχεται τους επισκέπτες με συμφωνικά μουσικά θέματα, ενώ έξω από την αίθουσα της παρουσίασης, θα παρατεθεί και ποτό».

http://bit.ly/2JXh8SE